Afspraak vragen

Nee dat klopt niet.
Je ontvangt direct na het inplannen van je afspraak per e-mail een bevestiging van je boeking. Heb je de bevestiging niet binnen enkele minuten ontvangen? Het kan zijn dat deze terecht is gekomen in de “spam box” of “junk mail folder” van je e-mail programma. Is dit niet het geval dan raden we je aan om contact met ons op te nemen om te vragen voor een herbevestiging. Kan kan middels de chatbox of anderszins.
Ja dat kan. SpotCV denkt graag met u mee en verzetten kan altijd en is kosteloos. Wel vragen we van je om ook met ons mee te denken en op zijn laatst 2 dagen van te voren te een afspraak te verzetten. Dit vragen wij in verband met het inplannen van videocoaches en de logistieke zaken rondom onze studio’s.
Nee dat kan helaas niet. Helaas is uit de praktijk gebleken dat sommige mensen te nalatig waren met hun afspraak. SpotCV hanteert daarom nu een de policy dat u afstand doet van u herroepingsrecht. Dit willen uiteraard zo transparant mogelijk aan u mededelen voordat u een keuze maakt of aankoop doet. In onze algemene voorwaarden kun je dit nog eens rustig terug lezen. Wel denkt SpotCV graag met u mee en kun je altijd een afspraak verzetten naar een andere SpotCV locatie of een ander datum/tijdstip. Doe dit wel uiterlijk 48 uur van te voren.

Account en wachtwoord vragen

Je krijgt bij het inplannen van een afspraak automatisch een mail met jouw gebruikersnaam en automatisch aangemaakte wachtwoord.
Je kan zelf een wachtwoord reset uitvoeren door naar Inloggen te gaan en daar te klikken op ‘Vergeten?’ Let op ! Het kan soms wel even duren voordat deze email in uw inbox terecht komt. Lukt het niet, neem dan via de chatbox contact op met SpotCV.

LinkedIn

Hoe voeg je je SpotCV video toe aan je LinkedIn profiel ? Download hier de korte instructie.

Video en CV vragen

Jouw video .mp4, YouTube link, SpotCV document en gratis eBook zijn te vinden in je profiel op de Jouw Profiel pagina. Daar staan een aantal velden die aangeven dat je je CV bestanden kan downloaden.
1 of 2 dagen na opname in een van de SpotCV studio’s krijg je een mailtje met een bevestiging van oplevering. Hier staat een verwijzing naar jouw profiel.
Als je vervolgens daarop inlogt dan kan je je gegevens downloaden of direct Sharen.
Ja dat kan. SpotCV maakt gebruik van een eigen private YouTube kanaal en een eigen private Dropbox omgeving. Dit bied niet alleen de mogelijkheid om vanaf elke plek of apparaat jouw video of CV te bekijken of downloaden maar ook om deze direct te Sharen met wie jij wilt, bijvoorbeeld een collega, werkgever, opdrachtgever of vriend.
In je (Spot)CV staat je foto en daar is jou video in verwerkt en gekoppeld. Als je Word2013 of Office 365 gebruikt dan zie je daar ook een playbutton verschijnen en speelt de video zich af vanuit jouw CV. Gebruik je een eerdere versie van Word of andere tekstverwerkers dan opent jouw video pitch zich in een nieuw window.
Dit kan door middel van in te loggen op www.spotcv.nl en vervolgens naar je profiel te gaan.
Halverwege bij de zichtbare video staat de sectie

SPOTCV – NA DE PRODUKTIE STAAN JOUW SPOTCV EN VIDEO HIER
Bij download jou SpotCV bestanden staat vervolgens een Dropbox afbeelding. Als je hier op klikt dan kom je op jou specifieke Dropbox map van waaruit je je bestanden kan downloaden. Zie onderstaand voorbeeld

Voorbeeld profiel download sectie

Privacy & security vragen

Ja dat zijn ze. SpotCV voldoet aan de wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt in dat de verbindingen met onze website versleuteld zijn.
Daarnaast worden je video en document gegevens gehost in een besloten omgeving en zullen ze niet terug komen in zoekresultaten van bijv. Google.
Alleen jij bepaalt met wie je je gegevens deelt door middel van het delen / sharen van je private YouTube of private Dropbox links.