Videopitch de Go-Getter


Iedere videopitch is uniek, jij immmers ook.

Video pitches zijn ingedeeld naar een aantal karakters. Eén daarvan in de Go-Getter: jong, vlot en opzoek naar uitdaging zijn kenmerken waar je graag mee geassocieerd wil worden. Laat je selecteren door een werkgever die hierdoor juist bij jou past!

Voor de opnames wordt door je videocoach gevraagd welk karakter jij meeste bij jou vindt passen; zie jij zelf als De Go-Getter, De Specialist, De Professional, De Ondernemer of wil je sec een motivatievideo voor die ene sollicitatie ? Voor een video pitch helpt het als je attributen meeneemt die jouw video persoonlijker maken. Denk aan zaken die je in je dagelijks leven en/of voor je werk gebruikt (telefoon, iPad), of misschien heb je altijd een hoofddeksel op als je buiten wandelt. Een instrument, een souvenir of iets van je favoriete sport of hobby: niets is raar, want ze betekenen iets voor jou. Op de dag zelf bepaal je met de videocoach wat je uiteindelijk gebruikt. Ook kan je dit alvast invullen in jouw profiel nadat je een afspraak hebt ingeplant.
 
Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je videopitch zo ludiek of professioneel wordt als je zelf aangeeft. Het is immers jouw pitch.
Mocht je nog vragen hebben, bel, chat of mail dan gerust met SpotCV.


“Wat een gaaf concept! Ik heb veel goede reacties gehad op mijn videopitch en ben inmiddels aan de slag als accountmanager!”Tim van Bergenhenegouwen

“Dankzij VideoCV ging ik vol zelfvertrouwen naar mijn sollicitatie gesprek, ze hadden immers al een goed beeld van mij!”Eva Rijcken

Share met een vriend(in)


Hoe werkt SpotCV?

1. Check de diverse video voorbeelden


VideoCV voorbeeld

2. Plan je
afspraak!


VideoCV afspraak

3. Maak je
profiel aan


VideoCV profiel

4. Kom naar een
studio bij jou in de regio


VideoCV studio