Over ons

Video Coaches

De videocoaches van SpotCV vormen het hart van de organisatie. Dit komt omdat SpotCV er van overtuigd is dat juist coaching het beste uit een ieder haalt. Iedereen heeft talent en ook iedereen is geschikt voor een baan, hoe beperkt of ingewikkeld dan ook. Maar niet iedereen is even zelfverzekerd tijdens een sollicitatie of voor een camera. Een videocoach helpt je hierbij en zorgt dat je goed voor de camera komt. Door eerst rustig het gesprek met je aan te gaan komen de volgende stappen van zelf op zijn plaats. Door hun eigen intrinsieke motivatie in het helpen van mensen met daarbij een goede opleiding en velen jaren aan video werkervaring worden gegarandeerd de beste video pitches geleverd.

Account Managers

Onze accountmanagers vormen het contact voor de klant. Outplacement-, expertise- en uitzendbureaus, detacheerders maar ook Gemeenten en MVO’s worden geholpen door onze accountmanagers. Een accountmanager ontzorgt de klant en analyseert in een gezamenlijk team hoe video content dé toegevoegde waarde levert voor uw organisatie en de concurrentie een stapje voor blijft. Het in beeld brengen van de kracht van uw onderneming is waar het begint.
Het sales team vormt het gezicht van onze SpotCV organisatie. SpotCV is elk jaar aanwezig op grote maar ook op kleine banenbeurzen, Bedrijfsdagen en als partner aanwezig op de KvK startersdagen.

Studio’s door het hele land

SpotCV heeft in elke regio een studio locatie, ruim 40 studio’s door heel Nederland. Je hoeft dus niet verder te reizen dan binnen je eigen regio om ons te ontmoeten. Dit omdat niet altijd bij de klanten op locatie gefilmd kan worden of omdat zij de voorkeur geven om een green/white screen te gebruiken. Daarnaast gaan onze Videocoaches en Videografen door heel het land om voor diverse organisaties kandidaten zo goed mogelijk in beeld te brengen voor Gemeenten en diverse andere non-profit organisaties.

Openstaande vacatures en stage plaatsen

Over ons: Wil jij ook aan de slag als videocoach of videograaf of ben je opzoek naar een stageplek als Editor of Audio-visueel specialist? SpotCV is een erkend leerbedrijf dus aarzel niet om contact met ons op te nemen of deel dit bericht met je contacten.

Ken je iemand die wel een video pitch kan gebruiken? Deel deze site dan met je kennissen of vrienden.